ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.

Δρομολόγια

Εκτύπωση

Σχολικές Εκδρομές

Σχολικές Εκδρομές

 

Πρόσφατα το ΚΤΕΛ προχώρησε και σε μια ακόμη υπηρεσία. Αυτής των σχολικών εκδρομών. Με το κύρος και την ασφάλεια που εγγυάται ο υπερσύγχρονος στόλος μας αλλά και η πολυετή εμπειρία των οδηγών μας αποτελούν το εχέγγυο για μια ασφαλή εκδρομή.

Εκτύπωση

Προσφορές

Γραμμή Αθηνών

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΑΘΗΝΑ ΜΕΤ’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 50 €

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
*με την προϋπόθεση να έχουν εκδοθεί στο ίδιο όνομα και μέσα σε διάστημα 12 μηνών.

Μηνιαίες Κάρτες

  • ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 160 €
  • ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ 140 €
  • ΚΑΡΤΑ ΧΩΡΙΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 30%
Εκτύπωση

Ταξιδιωτικές Συμβουλές

Το προσωπικό της εταιρίας είναι ειδικά εκπαιδευμένο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Έχει αποσπάσει άπειρες φορές συγχαρητήρια επιβατών.

Συμμορφωθείτε στις υποδείξεις του προσωπικού για το που θα αφήσετε τις αποσκευές σας. Δεν επιτρέπετε να έχετε στο κάθισμα αποσκευές, για λόγους άνεσης, αλλά και ασφάλειας. Το προσωπικό μας δεν έχει πρόθεση να σας ταλαιπωρήσει, αλλά να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες ταξιδιού για όλους.

Η εταιρεία απαιτεί από το προσωπικό της απόλυτη ευγένεια, εξυπηρέτηση και πληροφόρηση του επιβάτη. Αντίστοιχα, αξιώνει, σε κάθε περίπτωση, ανάλογη κόσμια συμπεριφορά, από τους επιβάτες προς τους υπαλλήλους μας, οι οποίοι είναι εξαιρετικά στελέχη, ικανά να διαχειριστούν οποιαδήποτε κρίση, χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία τους, αλλά και την προσωπικότητά τους. Η καλή συμπεριφορά όλων δημιουργεί τις καλές συνθήκες ενός ταξιδιού.
 
Σε περίπτωση παραπόνου ή άλλου προβλήματος, αλλά και οποιασδήποτε υπόδειξης, πρέπει να απευθύνεστε εγγράφως στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, με επιστολή σας, που μπορείτε είτε να αποστείλετε ταχυδρομικά, στη διεύθυνση:

Υπεραστικό ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.

Ν. ΔΙΚΑ 15,

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 60100

Εκτύπωση

Αποστολή δεμάτων

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε. διαθέτει οργανωμένη υπηρεσία αποστολής δεμάτων, με δίκτυο πρακτόρων αποθηκάριων για τη φόρτωση, φύλαξη και διακομιδή δεμάτων.

Η αποστολή με το ΚΤΕΛ είναι ο ταχύτερος και οικονομικότερος τρόπος αποστολής δεμάτων.

Το κόστος αποστολής του δέματος είναι ανάλογο του βάρους, των διαστάσεων και της συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι το φθηνότερο και ταχύτερο στην αγορά.


 ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τηλέφωνο: 23510 21362

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: ΑΠΟ 06.45 ΕΩΣ 20.30
ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 15.00
ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ


ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΕΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καθημερινες: 7.30 μεχρι 19.15

Σάββατο:  08.00 μέχρι  14.15

Κυριακή και αργίες κλειστά


ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ:ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 22.00

 online tickets KTEL PIERIAS

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας