ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.

Ταξιδιωτικές Συμβουλές

Το προσωπικό της εταιρίας είναι ειδικά εκπαιδευμένο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Έχει αποσπάσει άπειρες φορές συγχαρητήρια επιβατών.

Συμμορφωθείτε στις υποδείξεις του προσωπικού για το που θα αφήσετε τις αποσκευές σας. Δεν επιτρέπετε να έχετε στο κάθισμα αποσκευές, για λόγους άνεσης, αλλά και ασφάλειας. Το προσωπικό μας δεν έχει πρόθεση να σας ταλαιπωρήσει, αλλά να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες ταξιδιού για όλους.

Η εταιρεία απαιτεί από το προσωπικό της απόλυτη ευγένεια, εξυπηρέτηση και πληροφόρηση του επιβάτη. Αντίστοιχα, αξιώνει, σε κάθε περίπτωση, ανάλογη κόσμια συμπεριφορά, από τους επιβάτες προς τους υπαλλήλους μας, οι οποίοι είναι εξαιρετικά στελέχη, ικανά να διαχειριστούν οποιαδήποτε κρίση, χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία τους, αλλά και την προσωπικότητά τους. Η καλή συμπεριφορά όλων δημιουργεί τις καλές συνθήκες ενός ταξιδιού.
 
Σε περίπτωση παραπόνου ή άλλου προβλήματος, αλλά και οποιασδήποτε υπόδειξης, πρέπει να απευθύνεστε εγγράφως στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, με επιστολή σας, που μπορείτε είτε να αποστείλετε ταχυδρομικά, στη διεύθυνση:

Υπεραστικό ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.

Ν. ΔΙΚΑ 15,

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 60100

 online tickets KTEL PIERIAS

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας